Ağu

Bilge Kağan İlkokulu koordinesinde Tasarla Öğren K229 Projesi 137,131.00 EUR hibe almaya hak kazanmıştır.

KAYITLAR BAŞLAMIŞTIR

Haz

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Gülay Ayın yürüttüğü 100 güne 100 kitap eTwinning Projesi kapsamında Türkiye´deki ceza ve infaz kurumlarında annelerinin yanında kalan  0-6 yaş çocuklar için kademeli olarak çocuk kütüphaneleri kurulmasına ilimiz adına destek oluyor. Bu konuda sizlerden kitap desteklerinizi bekliyoruz. Dilerseniz 0-6 YAŞ GRUBUNA UYGUN  yeni kitap alabilir yada evinizde var olan kitaplarınızla bize destek olabilirsiniz.

Haz

2018- 2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Anasınıfı C Şubesi (Güller sınıfı) öğrenci ve velileri, öğretmenleri Gülay Ayın rehberliğinde,  100 güne 100 kitap eTwinning projesini başarı ile uyguladılar. Aralık ayında dahil olunan proje ile öğrencilere evlerinde  yaşlarına ve düzeylerine uygun 102 kaliteli çocuk kitabı okuma imkanı sağlanmış, sene sonunda projeye destekleri ve ilgi ile katılımları sebebiyle velilere teşekkür belgesi, öğrencilere ise başarı madalyası verilmiştir.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinin rehberliğinde  ders kazanımlarımızla ilişkili olarak öğrencilerimizin hazırladığı ürünler, TBA atölye katında sergilendi.

May

ATO Yetkilileri, Etimesgut´ta "Tasarım-Beceri Atölyeleri"nde İncelemelerde Bulundu

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Acar ve beraberindeki heyet, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında çocuklarımızın ilgi, yetenek ve mizaçlarına yönelik gelişimleri için kurulan "Tasarım-Beceri Atölyeleri"nde incelemelerde bulundu.

Şbt

Sayın bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk öğrencilerimiz ile birlikte TBA çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundular.

Ağu

KAYIT SAHAMIZ:TOKİ Yapracık 4.-5.-6.-7.-12.-14. Bölgeler, ODTÜ Blokları  BOTAŞ

Ekm

Tüm sınıflarımız, Anıtkabiri ziyaaret ederek Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savasi hakkında bilgi aldı.