Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm sınflarımız kutladı.

Ara

Etimesgut Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri 4. sınıf öğrencilerine Trafik Eğitimi Semineri verdiler.

Ara

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

4F sınıfı  öğretmen ve öğrencileri Türkiye Milli Botanik Bahçesi Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler. Kurum İdari Müdür Yardımcısı Sayın Kamber ERAT ve diğer teknik personelin eşlik ettiği ziyarette, alan ve Sanat Galerisi gezdirildi. Öğrencilerimize biyoçeşitlilik ve teknik konularla ilgili sunum yapılarak bilgiler verildi.

Kas

Rehberlik Servisi tarafından "Akran Zorbalığı" konusu 4. sınıflarla grup etkinlikleri ve görsellerle uygulanmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü akademisyenleri koordinesinde düzenlenen bağımlılık, çocuk, kadın , teknoloji bağımlılığı, siber suçlar konularında Türk Tarih Müzesi ve Parkı Konferans salonunda düzenlenen sempozyuma katılmışlardır

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. YILI sebebiyle düzenlenen resim ve şiir yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizi kutlar katılım sağlayan öğrencilerimizi de tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzu ziyarete gelen Jandarma komutanlığımızın kıymetli trafik ekipleri öğrencilerimizle sohbet ettiler, trafik kurallarınnın öneminden bahsettiler. Kendilerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte coşkuyla kutladık. Cumhuriyet bayramın kutlu olsun Türkiye'm.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlama hazırlıkları okulumuzda tüm hızıyla devam ediyor.

Ekm

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri sınıflarında bir müze oluşturdu. Öğrencilerin evlerinden getirdiği tarihî eşyalarını müzelerinde sergiledi. Afişler hazırlayarak okulun dört bir yanında duyurdu. Okul idaremizin yaptığı açılış töreninin ardından müze ziyaretçilerini ağırladı.