VUSLAT ESRA KUTLU - Okul Müdürü

Okul müdürümüz Vuslat Esra KUTLU Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili Öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun olmuştur.Öğretmenlik hayatı boyunca ülkemizin pekçok ilinde proje okullarında ingilizce öğretmeni olarak görev yapmıştır.Bir çok Avrupa Birliği projelerinde görev almış ve farklı ülkelerde projeler kapsamında bulunmuştur.En son Polatlı TOBB fen lisesinde görev yapan müdürümüz, 2019 yılında açılan EKYS sınavı ile idarecilik görevine başlamıştır. 2021 yılında İstanbul AREL Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisans yapmıştır.En son Çankaya Göktürk İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapan müdürümüz , 2022 yılında Bilge Kağan İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başlamıştır.Evli ve bir çocuk annesidir.